Translate

úterý 31. ledna 2012

Voláme jaro


Letos čekám na jaro se zvláštními pocity.  Strašně si přeju,  aby už bylo a zároveň se bojím, aby s jarem bylo už vše dobré, protože na konci února jdu na dost nepříjemnou operaci.  Dnes jsem šila jarní ptáčky ala Maileg,  jsou to dárečky tak snad potěší.





9 komentářů:

  1. Stejne krásné veci , pozdravit. M

    OdpovědětVymazat
  2. Krásní ptáčci a s operací moc držím palečky,já měla jednu hodně nečekanou vloni,ta vím,jaké to je!Michaela P.S.mrkni ke mne-soutěžíme:-)tak třeba ti to zvedne náladu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ditunko...já už bych také chtěla jaro a tví jarabáčci jsou nádherní....přeji ti pohodu, hoooodně zdravíčka a málo bolístek...Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ptáčci jsou nádherní, taky už si moc přeji jaro. Operace dopadne dobře, neboj, na jaře už Ti bude hej!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dito, ptáčci jsou nádherní, určitě s nimi uděláš radost. Budu Ti držet palečky, aby operace dopadla dobře a přeji Ti i, aby Ti únor rychle uběhl. Ono to čekání na nepříjemnou věc taky za moc nestojí.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Magdi moc děkuji .

    Míšo díky i za podporu na soutěž jsem koukala a moc ráda se přidám obchod Bella rose mám moc moc ráda.

    Janinko děkuji moc . U tebe na blogu jsme se dneska krásně pokochala nad úžasnými fotečkami a hned jsem měla lepší náladu ♥

    Ivčo díky moc za milá slova a podporu.

    Jani i tobě moc děkuji, ano čekání je nejhorší kdyby to bylo hned když už to musí být a člověk by měl pak klid, ale termíny nemocnic jsou bohužel pokud člověk není v kritickém stavu delší.. a to naštěstí nejsem :-))
    hezký večer Vám všem a děkuji , že napíšete Dita

    OdpovědětVymazat
  7. Dituško ptáčci jsou krásní, pěkná inspirace, ten břečťan mám taky a určitě si také takové ušiju, moc mu to s nimi sluší. Přeji ti, aby to čekání nebylo moc dlouhé. Operaci zvládneš, ty jsi holka šikovná, držím pěsti!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Alenko moc děkuji určitě si ptáčky ušij je ot lehké a efektní... díky i za podporu pa Dita

    OdpovědětVymazat
  9. Ptáčci jsou moc krásní! A držím palce, ať operace dopadne dobře.

    OdpovědětVymazat