Translate

pátek 18. listopadu 2011

Kabelka Bellet Fashionista

Tenhle typ kabelky je opravdu krásný, tu první jsem  šila pro sebe na jaře podle on line kurzu na Marině , a moc ráda jí nosím . Ivančiny návody  na kabelky jsou úžasné .  Od té doby jsem už nenašla času tuhle opravdu velice pracnou kabelku šít, až teď .  Tato je šitá na objednávku , ale pro koho nenapíšu je to překvapení a tak bych ho nerada pokazila.  Hlavní látka je malinko jiný odstín ale také krásný, látku jsem totiž objednávala z Ameriky a na fotce se to nedalo poznat.





tady také fotka před dokončením ještě oba díly zvlášť
 a tady obě dvě kabelky pohromadě,  ta v pravo je ta moje z jara.. nosím jí docela hodně a pořád vypadá dobře

7 komentářů:

  1. Moc ráda navštěvuji váš blog, je to jedním slovem krása...:))))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Ditusko, teda ja v prvni chvili myslela, ze jsem narazila na uplne cizi blog :o) Teda holka jedna, tohle prekrasne barevny blog, takovy vesely a usmevavy. Moc se ti zmena povedla. Tleskam.
    No a fashionista jako dvojce k te prvni. Ja se desne tesim na ty zimni usanky od Ivanky a vubec nova Marina Quilt je pohlazeni po dusi, ze?
    Krasny den Misa z Francie

    OdpovědětVymazat
  3. Taška je nádherná a perfektně vypracovaná!

    OdpovědětVymazat
  4. Dituš, jednoducho skvelé. Klobúk dolu, šikulka si, ja stále neviem nájsť odvahu pustiť sa do kabelky (asi ešte nedozrel čas). Pekný víkend. Renata

    OdpovědětVymazat
  5. Kity moc moc děkuji jsem ráda když se někomu blog líbí tak jako Vám.

    Míšo tobě taky děkuji , zkoušela jsem nějakou změnu jinou než mají ostatní , mám nachystané i zimní motivy a tak bude změna asi častěji. Myslela jsem že si tenhle měsíc Marinu quilt dokoupím ale už to asi samotné bez Mariny co mám do konce roku předplacenou nejde. mě se zase líbí ty hexagony, to bych chtěla umět..

    Ivanko děkuji moc ♥
    Renatko děkuji také moc a určite to chce začít s kabelkami, já takhle čekám s dekou :-)) a taky se snad do ní někdy pustím.. krásný nový týden všem přeje Dita

    OdpovědětVymazat
  6. Dituško, kabelka je nádherná!!! Neobjednával ji někdo pro mne???? :-) :-) :-) Měj se moc krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Your bags looks wonderful !! I love them.

    OdpovědětVymazat