Translate

sobota 12. listopadu 2011

Co si u mě objednal Ježíšek

  Terince jsem tuto zavinovačku šila už vloni k narozeninám a sousedovic Linduli se u nás moc líbí a tak  si Ježíšek  dvě objednal jednu i pro mladší sestřičku Anetku.  
Poslední měsíc se nám moc nedaří  jen 3 krát jsme byli v nemocnici na tramatologii s naší Terinkou nejdříve si při pádu ze židle ošklivě rozsekla celé obočí a a nalomila ručičku,  takže jí to šili a měla sádru , když se vše dalo do pořádku,  tak si minulý týden  pustila na nožičku na prstíky polici co jsme se právě pokoušeli s manželem přidělat na zeď u Máry v pokoji. Tohle zranění je hodně ošklivé, bolestivé ,  má celý paleček černý o nehet přijde a hlavně nemůže do žádných botiček takže jí všude nosím. Na šití už moc času nezbývá  zavinovačky jsou ušití ještě před palečkem a ani vyfotit je nebylo kdy.  mějte krásné dny a hlavně ať se vám daří lépe než nám.








4 komentáře:

  1. Zavinovačka je moc povedená. Tak motýlková aplikace je kouzelná. Malé foukám na všechny bolístky, které momentálně má a že jich nemá chudinka málo....fůůůůů.....:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Zavinovačky jsou náádherné...že bych si ještě pořídila miminko? Néé, žertuji. Chudák malá...kéž bude brzy zdravá a v pořádku. Posíláme pofoukání.

    OdpovědětVymazat
  3. Moni moc děkuji za krásný komentář a malé zítra pofoukání vyřídím děkuji i za ní♥

    Marcelko musela jsem se usmát nad tvým komentářem s miminkem i když poslední dny mi do smíchu moc není... Naše Terez naštěstí snáší všchny bebíčka velice statečně , mít na palci nohy tohle nějaký chlap tak už pomalu, ale jistě umírá :-)) i když po pravdě kdybych tohle měla já asi bych si taky nevyskakovala.. a Tery stačí ještě být neskutečně akční...prostě běhá doma bosa po patě... díky i tobě za přání uzdravení a pofoukání zítra vyřídím. hezkou neděli Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Dituško, zavinovačky jsou moc krásné!!! Také jednu šiju, ale rozhodně nebude tak nádherná. Opravdu se ti povedly. No a Terince... co popřát... ať už se jí smůla nelepí na paty a holka se z toho všeho rychle dostane! Moc vás pozdravuji!

    OdpovědětVymazat