Translate

úterý 29. listopadu 2011

Dnešní den u nás

Hádejte po kom asi bude naše malá Tery.. Včera nám dorazil balíček s látkami co jsem ulovila u Ivanky na Bellet fabrics z výprodeje...  nevím kdo měl větší radost jestli já,  nebo Terezka pro kterou jsem tyhle  látky vybírala, já jsem se kochala krásně poskládanými látkami,a ona se do balíčků hned rvala,  musela jsem je  rychle otevřít a ona pak všechno vytáhla. No a pak už to jelo.. tyhle fotky jsem udělala dnes ráno... látky v tomhle stylu natřásá , přikrývá se s nima,  zkouší si modely šatů... pořád dokola, když je nechá na pokoji,  tak já je poskládám a dám zpět do sáčků... ráno ještě v pyžamku vytáhla Marinu a začala mi ukazovat,  co všechno se jí tam líbí, nakonec prohlásila , že se jí líbí ty čepice a že jí ušijeme...no a pak vytahala nové látky asi po desáté z pytlíku a já už jen fotila co se dělo...  Vybrala si látku ze které chce čepičku ušít a než se vyspala po obědě už jí měla hotovou.... spokojenost a radost  byla veliká ... horší je že si přeje,  aby maminka měla úplně  stejnou...tak doufám,  že jí to rozmluvím a ukecám to na nějaké decentnější barvičky... a tady je malá fotoreportáž od konce..










7 komentářů:

  1. Pěkná čapka... a koukám, že je u vás veselo :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tomu říkám manekýnka!!!Očka ji jen září,určitě si ušij tu parádní čepici, sluší dcerce bude slušet i tobě!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ditunko, Terezka je krásná okatá princezna. Vůbec se nedivím, že je taková parádnice. A nediv se, když tě vidí šít od malinka, tak ji to musí nějak postihnout :-):-):-), pa pa M.

    OdpovědětVymazat
  4. Dituško, ta se ti vyvedla!!! Teda, jak čepička, tak Terka :-) Obě moc krásné!!! A látečky... paráda!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky moje milé poslední dobou nějak nestíhám PC a tak se olouvám že odpovím na vaše komentáře až takhle později všem Vám moc děkuji... že si najdete čas napsat, za pochvalu naší Terezky jako modelky . A přeji Vám všem krásný adventní čas. Dita

    OdpovědětVymazat
  6. Jů, tak čepička nemá chybu a Terezka je v ní hrozně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat