Translate

sobota 1. ledna 2011

PF 2011

Všem Vám kdo navštěvujete můj blog bych ráda od srdce popřála do nového roku zdraví, pro Vás i Vaše blízké, protože to je nejdůležitější věc na světě a pak lásku , klid , pohodu a rodinné štěstí, aby se vám vyhlo vše ošklivé a nepříjemné , protože za poslední roky tolik lidí postihují různé povodně a katastrofy,  berou jim domovy, vše co mají , myslím si , že  člověk ani netuší jak , těžce se takovým lidem  s tím osudem žije a jaké myšlenky je napadají.

U nás nový rok začal krásně včera odpoledne jsme si přivezli novou členku rodiny kočičku Dianku je to plemeno Ragdoll a je nádherná je z chovatelské stanice Aebiscat od paní Olgy Holánkové , 

http://www.aeibiscat.cz/index.php

nikdy před tím jsem tedy u žádné chovatelky koček nebyla , ale před touto paní  musím smeknout, její kočičky u ní mají nádherný život a starost a péči o koťátka si nemůžu už ani představit lepší.  Jsem ráda , že jsem úplně náhodou narazila právě na ní.  Je vidět , když někdo něco dělá s láskou tak jako ona.







4 komentáře:

  1. Ahoj Dito,
    máš krásné koťátko, přeji Ti, abyste spolu navázaly hluboké přátelství a dělala Ti jen radost. Aby byla zdravá a veselá. Do nového roku přeji Tobě a celé Tvé rodině zdraví, lásku a pokoj. Také mnoho chovatelských úspěchů.Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ditka, prajem ti stastny novy rok 2011 a Dianke prajem aby ste si ju uzivali a aby vam robila len a len radost. Micky su uzasne...mam ich dve...:) mozem o tom rozpravat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vladěnko děkuji i tobě Zuzi a oběma Vám ještě jednou přeji vše nej nej nej...... v novém roce 2011 ♥♥♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  4. DITUŠ, TAK TO JSTE SI DO ROKU 2011 POŘÍDILI VELKOU A KRÁSNOU RADOST. JÁ KOČKY MILUJI.
    TAK SI UŽÍVEJTE HRAVOST KOČIČÍ A MĚJTE SE MOC HEZKY. BOHDA

    OdpovědětVymazat