Translate

pátek 26. srpna 2016

Roste jako z vody

Z 6 kilového  miminka,  které jsem si v půlce července přivezli  domů  je už 12,5 kg psí slečna. Někdy mám pocit,  že naše Baira roste podobnou rychlostí  jako Maxi pes Fík.. Ještě jí sice unesu,  ale je to čím dál tím těžší. Užijte si letní dny a hlavně poslední dny prázdnin..











na gauči to vypadá jako po bombě,  ale ona prostě miluje válení se v polštářích




11 komentářů:

  1. Dituško, Baira je nádherná psí slečna !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko děkuji moc za pochvalu.. krásný nový týden. pa Dita

      Vymazat
  2. Je rozkošná, taková zmuchlaná ☺ a muchlací ☺
    Pa pa Dituško, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko však jí taky pořád s Terezkou muchlujeme.. papa krásné dny Dita

      Vymazat
  3. Kouzelná je, rostou hrozně rychle. To jejich nakrabacené čelíčko, to zbožňuji. Nás RR Monty má deset let a ty vrásky na čele a kukuč - vždycky to funguje :-) Úplně si vybavuji tu štěněcí vůni. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko také si moc přeji aby jí ten nakrabacený kukuč zůstal a nevyrostla z něho, a vůni štěňátek mám strašně ráda, zrovna dnes jsem k ní čuchala a říkala jí že začíná vonět jako pes, ta štěněcí vůně bude za chvíli ta tam.. dnes hrabe na zahradě celé odpoledně v pískovém loži co se objevilo po ulizeném bazénu takže její vůně bude dnes opravdu asi nelibá... D.

      Vymazat
  4. ahoj Dituško nějak nestačím sledovat dění kolem sebe natož na Blogu :-) a tak ani nevím ,že máte takovou krásnou slečnu :-) přeji vám všem krásné dny a ještě krásnější soužití .pa T♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. milujem taketo psy s takou srstou nadherny je...................................

    OdpovědětVymazat
  6. We willen graag de uitzonderlijke service erkennen die we tijdens het hele herfinancieringsproces hebben ontvangen. De professionaliteit en kennis van de heer Pedro van de leningmaatschappij was indrukwekkend en werd echt gewaardeerd. De heer Pedro is een betrouwbare leningfunctionaris. In het verleden hebben we ervaring met verschillende andere banken en vonden we het proces frustrerend en vervelend. De heer Pedro deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat aan al onze behoeften werd voldaan en dat alles grondig en efficiënt werd afgehandeld. We hebben en zullen hem in de toekomst blijven aanbevelen.” Mr Pedro Contact E-mail:
    pedroloanss@gmail.com WhatsApp+1-510-854-9661

    OdpovědětVymazat