Translate

středa 4. června 2014

červnový....

 Poslední dobou jsem na blog kvůli Diančině nemoci neměla čas , vlastně  ani na nic moc dalšího kreativního..  poslední dva týdny její intenzivní léčby  jsem byla na veterině dvakrát denně , teď se tempo ustálilo na jednou týdně a konečně víme co jí celá léta trápí. Trpí autoimunitním onemocněním  zvaným autoimunitní glomerulonefritis. Je to celoživotní a  bohužel musí brát kortikoidy v tabletkách a ještě i jiné léky, ale už je to zase ona tak snad vychytáme nejnižší možnou dávku,  aby se jí příznaky onemocnění nevracely a bude s námi ještě hodně dlouho..



















Terezka díky Bohu tuhle zimu moc nemarodila , ale  tenhle týden marodí , takže trochu odpočíváme obě dvě.. včera jsme upekly pařížský dort. Já bláhová si myslela, že  Terezce bude chutnat.. té ovšem jako tradičně všechno nechutná,  za to  mě ano..  takže asi ani nemusíte hádat,  kdo ho už půlku zbaštil.. udělala jsem ráno pár fotek ze zahrady.. a taky Dianku jsem vyblejskla jak chrupe v jejím oblíbeném červeném srdíčkovém pelíšku , už pomalu zarůstá i když paní veterinářka říkala, že po těch lécích její kožíšek nebude tak pěkný jako dříve, ale to je přeci úplně jedno.. pořád je tak krásná ..  užijte si krásný slunečný den..

10 komentářů:

  1. Dituško, děkuji za hodně krásných fotografií, ony vždy potěší oko :) A Diance posílám přání, ať se má opravdu fajn. Terezce posílám pohlazení, ať se brzo uzdraví a Tobě... ať na Tebe zbyde co nejvíce dortu :) :) Měj se krásně, Dituško! J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jolanko děkuji Ti za krásný komentář ♥ máš novou ikonku ... kráné dny tobě i dětem pa Dita

      Vymazat
  2. To jsou nádherné fotky. Jsem ráda, že se zjistilo, co Dianku trápí, i když je to celoživotní, tak aspoň víte co a jak s tím ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru moc děkuji za pochvalu fotek. Jsem opravdu ráda že snad víme co bylo příčinou opakovaných infekcí močových cest, i když nemoc samotná také není nic moc ale snad budou stačit malé dávky léků a nebude se jí to pořád vracet.. krásné dny D.

      Vymazat
  3. Dituško, tak to si žádá oslavu !!!! A pařížský dort je tou správnou volbou .... jsem moc ráda, že už je Diance lépe a konečně víte co jí je a jak na to ..... držím palečky, ať už je jenom dobře !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marki já bych mohla slavit pořád něco :-) pokud by se počítalo kolik sladkého zblajznu.. na co myslíš , že se právě chystám kávu a kus toho dortíku ještě mi zbylo :-)) nechceš se stavit ? krásné dny papa Dita

      Vymazat
  4. Krásné fotky kytiček :))) moc pozdrvuji kočičku , snad už to bude jen dobré, nebo ještě lepší...krásné dny ...Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Dituš, krásné fotečky, dort závidím...ale HLAVNĚ (!!) Dianka je nádherná, vypadá už spokojeně, úžasně...ještě vy dvě, věřím, že už je vám také lépe...všechny tři užívejte sluníčka!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně, že už přesně víte, co Diance je a jak to léčit. Snad už je jí lépe, vypadá spokojeně :-)

    OdpovědětVymazat