Translate

pondělí 21. dubna 2014

KRÁSNÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

Už ráno před osmou u nás zvonili koledníci..   Letos jsem  s výzdobou  našeho domu na 4 ...  zdobila jsem až  v sobotu a to jen lehce  , pekla perníčky a včera obarvila s Terezkou vajíčka, abychom měli  doma něco pro koledníky.. Poslední měsíc jsem nevytáhla stroj, Dianka ještě musí každý den na veterinu, protože rána po operaci pořád není dobrá a nesrostla.. ale je už jinak hravá a spokojená.. i když jí rána bolí a několikrát denně jí musím ránu proplachovat betadinou . Mě před  měsícem chytly záda a  tak  i když jsem měla 7 dní dovolenou nemohla jsem se hnout a strávila jí po rehabilitacích každý  jeden den , dopoledne veterina po obědě rehabilitace.. moje záda jsou asi nejveselejší velikonoční  dekorace u nás :-)) růžové a  světle modré tejpovací pásky přes celá záda , barvy vybírala Terezka  , která se mnou v pátek musela na rehábku..

Je krásně  alespoň u nás , užijte si  dneska koledu, klukům přeji bohatou pomlázku a holkám hodné koledníky..













7 komentářů:

  1. Dituško, i tobě krásné Velikonoce ..... a taky hodně zdravíčka ..... tobě i Diance.........♥♥♥...........Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markétko děkujeme Ti obě dvě ♥ krásný velikonoční večer doufám že jsi měla dnes u dveří jen samé hodné koledníky .. pa Dita

      Vymazat
  2. Ahoj Ditunko,přeji ti a Diance brzké uzdravení.Já si zrovna balím věci do nemocnice,není to nic vážného,tak snad budu brzy v pořádku.Udělala jsi nádherné fotky...opravdu radost pohledět.Jsi šikula!
    Zdravím a přeji pěkný večer...Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko moc děkujeme a přeji Ti aby jsi byla doma co by dup , hlavně úplně zdravá a fit ... zabal si vyšívání a háčkování ať ti to tam lépe utíká... hezký večer Dita

      Vymazat
  3. Ahoj máš moc hezkou výzdobu kraslice jsi zdobila ty? jsou úžasné hezký večer Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Dituško, snad tě aspoň maličko potěší, že já to letos zanedbala totálně :( Nebyli jsme doma, tak jsem to nějak vypustila. Příští rok se musím polepšit.
    Těší mě, že je Diance lépe! :)
    Papa, Jola

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné fotky. Já jsem letos velikonoční výzdobu nestihla.

    OdpovědětVymazat