Translate

neděle 23. února 2014

Moje nová sukně

Už jednu takovou sukni  mám a moc ráda ji nosím.  Ušila jsem si jí už  dávno podle Bellet a tak jsem si už vloni říkala,  že si musím ušít ještě jednu . Ale aby byla tak praktická nemačkavá a pořád i po vyprání hezky barevná potřebovala jsem na ní látky Patricie Bravo. Když už jsem se rozhoupala , že  si koupím na novou , tak jsem zjistila,  že Belletka má látky vyprodané a nakonec bohužel úplně látky přestala prodávat.  Před časem jsem našla co jsem potřebovala na Slovensku na modernpatchwork,  posílají i do Čech , i  když než jsem se rozhoupala , tak mé favoritky byly vyprodané . Na Valentýna jsem konečně objednala  a paní Katka mi látky poslala opravdu rychle.. byla moc milá a tak jsem hned ušila první kousek.. ještě mám na jednu sukni  a snad na ní taky dojde.. jsou totiž praktické a univerzální co se tloušťky týče ... a ještě fotky čemeřice od nás ze zahrádky..













15 komentářů:

  1. Krásná letní sukně, látky vypadají dohromady skvěle. Úplně jsem začala přemýšlet o letním šatníku :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani moc děkuji . Právě že jsem přemýšlela do čeho bych nasoukala své prostorově výraznější tělo z toho co mi visí ve skříni a pak došla k názoru že asi zatím do ničeho :-)) tak než zhubnu :-)) ušila jsem si tuto univezální sukni.. D.

      Vymazat
  2. Ditunko,sukně se ti moc povedla..je krásně nakombinovaná!Takovou XS sukni bych si také přála.Budu se snažit cvičit a pak si ji u tebe objednám.Těším se až vložíš fotky i té druhé sukně.
    Moc zdravím a přeji příjemný večer.Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko díky ti ♥ hele tohle je velikost XL ..XS nešiju, protože bych chytla dpeku takže doufám, že nebudeš XS potřebovat :-)) krásný večer i tobě a dej si něco dobrého ať nezhubneš na velikost XS :-)) D.

      Vymazat
  3. Ditunko...ta je boží,úžasná kombinace látek.Bohužel,kde jsou ty časy,kdy jsem mívala 64 cm v pase :-)) a nosila sukně.
    Tolik by chtěla zase jednou takovou krásnou obléknout....ale co s těmi 16 cm navíc :-)))))
    Pa,pa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko moc děkuji a jestli si myslíš že moje velikost pasu má míry okolo 60 tak to tedy dávno ne.. kde jsou ty časy :-)) určitě jsem na tom podobně jako ty a ten pružný pás nahoře je dobře vymyšlený :-)) takže i v této velikosti člověk nevypadá jako krabice .-)) pa Dita alespoň doufám .-))

      Vymazat
  4. Dituško, ta je nádherná! Moc krásné látky sis vybrala. No, asi se vyplatilo počkat :) Jsou opravdu kouzelné! A takovou sukýnku bych brala všemi deseti. Jen bych asi ten pružný lem nedokázala našít. Na to je asi potřeba "overlock" - nebo takového něco, ne?
    Přeji ti moc krásné, opravdu jarní dny :) Pa pa, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jolanko děkuji moc. Sukni zvládneš v pohodě ušít a ten pás je jen o trpělivosti, taky nemám overlock a dala jsem to chce to jen koupit dobrý úplet.. napiš kdybys potřebovala radu , ale ušij si jí je ták praktická krásně se nosí , v té co mám jsem už toho odchodila a i Terezka takové nosí . Z těchto látek zbylo i na sukýnku pro ní, takže ještě budu dělat tu její.. pa Dita

      Vymazat
  5. Krásná sukýnka -pěkně nakombinovaná a určitě supr pohodlná :-)) Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi moc děkuji a pohodlná to fakt je.. je to skvělá lítací sukně do práce i na ven.. pa Dita

      Vymazat
  6. Ditučko nádherné fotky .... krásná sukýnka, úžasné látky i ta kombinace barev a vzorů...... a navíc ještě praktická a pohodlná ....krása!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéjda, kde se mi tam vzalo to "č" ???? Dituško, promiň ..... příště budu nejdřív číst a pak odesílat .... Marki

      Vymazat
    2. Markétko děkuji , máš pravdu je praktická a pohodlná.. si to nemusela vůbec opravovat, víš co já napíšu překlepů, jak píšu rychle a nečtu do pozorně :-)) takže překlep u někoho jiného , mě fakt nemůže rozhodit.. krásný nový týden pa Dita

      Vymazat
  7. Sukně vypadá super, také jsem si říkala, že bych mohla začít nosit víc sukně... Čemeřice mi na zahrádce pouští listy, ale nekvete, nevím proč. A tak moc mne to mrzí...

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně letní Dituš, to se otočí mužských.... ale i ženských:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat