Translate

neděle 2. října 2011

Dianka

 V úterý bude naší kočičce  Diance rok.. Nikdy bych nevěřila , že kočka může  umlčet moji touhu koupit si psa. Od mala jsem prostě pejskař.  Po psovi jsem toužila od doby  co si  reálně pamatuji,  že jsem na světě. Ve dvanácti letech jsem dostala svého prvního psa Zuzanku, můj taťka celé roky říkal lidem , když se ptali na její rasu,  že je to papilon stepní zakrslík ,  měla být pudlík,  ale byla kříženec, vydržela všechno nalakované drápky, oči z pinpongových míčků i další hry než jsem vyrosla.. když jsem končila vysokou školu koupila jsem si dalmatina Trustyho. To jak jsem ho měla ráda by bylo na dlouhé povídání  a dodnes jsem se s jeho odchodem téměř před dvěma lety nesrovnala.  Manžel už žádného pejska nedovolil.
Když jsem uviděla Dianku na internetu byla to látka na první pohled.  Po tom co jsem si přečetla o plemenu ragdoll, hlavně to že neškrábou a jsou to psi mezi kočkami,  jsem jí po delším  naléhání na manželovi vydundala. Dianka je úžasná jde všude se mnou,  když se ráno sprchuji chodí po hraně vany, chodí i na WC, je milá, něžná, velice trpělivá, miluje moje děti a je neskutečně krásná. Včera když seděla v koupelně na umyvadle pozorovala jsem její nádherné oči a pak je zkusila vyfotit, fotky se mi moc líbí a tak se s Vámi musím podělit..i o to že mám moc ráda naší kočičku Dianku♥








10 komentářů:

  1. Dianka je fantasticka, ma krasny kukuč... :) tak jej prajem vela zdravicka :) Nas Murko bude mat 5.10 pat rokov...:) okruhle jubileum, tak nesmiem na neho zabudunut s nejakou maskrtkou :

    OdpovědětVymazat
  2. Wow je nádherná,ta druhá fotečka se ti opravdu povedla. Měla bys jí pro nás fotit častěji, Dianka je dokonalá!:))Má nádhernou srst a masku.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásná, já si také stále pohrávám s myšlenkou na nějakého domácího mazlíčka. Ale stále se nemohu rozhodnout. Uvidíme ...

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzanko děkuji za Dianku a přejeme i tvému Murkovi krásný další kočičí život.. Kdyýž má takovou paničku jako jsi ty určitě ho má úžasný..

    Vladěnko děkuji moc za naší Dianku . ta druhá fotka se mi líbí asi nevíc.. máš pravdu.

    Věruško také děkuji. Děti milují domácí mazlíčky a moje děti zejména malá Terezka naší Dianku skutečně miluje i když jí někdy dává hodně zabrat přemýrou své péče, ale díky skvělé povaze právě plemene Ragdoll si to může dovolit a nemá za to žádné škrábance.

    krásný den Vám všem Dita

    OdpovědětVymazat
  5. To je ale krasavice, prostě kočka! :-) Bez zvířátka je domov smutnější. Moje Adélka (pejsek), teď měla taky 1. narozeniny :-) Udělala jsem fotoknihu, ale když ona se tak hezky a elegantně tvářit neumí jako Dianka :-)
    Iva

    OdpovědětVymazat
  6. Dianka je modrooká lady. Vypadá velice elegantně :-) Ať se má stále tak dobře jako doposud (a v to já nepochybuji) :-) Hezký večer, Jola

    OdpovědětVymazat
  7. Dianka je nádherná,takový mazlíček by se mi taky líbil.Marie

    OdpovědětVymazat
  8. Dito, jsem moc ráda, že je Dianka tak krásně vypadající. Zákrok asi dopadl dobře, a to mne těší. Tak všem v rodině přeji moc zdravíčka!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Drahá Dito, Dianku mám ja ja, ma tak isto nádherné velikánske modré očká a je bielučka blondínka, len s rozdielom že je to moja dcérka :-)
    Ale Tvoja Dianka je tak isto rozkošná, no fakt ma zaujala, a možno najviac tým že neškrabe :-)))už dávno som nevidela taku krásnu mačku a tak som musela zareagovať. Okrem toho maš nádherný blog, dnes som sa tu dostala náhodou a došla som zatial až po Dianku, všetko maš nádherné ale Dianku som musela okomentovať. Ukladám si Ťa a budem sem nakukať častejšie :-)))A idem pokračovať ďalej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mery děkuji za návštěvu mého blogu a krásný komentář.. a hlavně mě těší že se ti líbí naše Dianka protože ona je můj milánek kočičí je to ta nejhodnější kočička co znám, můj věrný přítel s společník který je stále na blízku a nikdy neobtěžuje.. a opravu nikdy neškrábe.. budu se těšit na tvé návštěvy.. Dita

      Vymazat