Translate

pondělí 19. prosince 2011

Poslední do Vánoc

Došila jsem poslední andělinku, kterou objednala dcera pro svou maminku jako dáreček pod stromeček...To je od ní  hezké, že... a teď už si budeme jen užívat poslední dny čekání na Ježíška.. Vánoce miluji hlavně kvůli svým dětem, mám ráda také vánoční  výzdobu, miluji cukroví , ale letos jsem si dala předsevzetí , že ho budu jíst fakt málo. Všem Vám , kteří chodíte na můj blog přeji , aby jste strávili krásné poslední dny před Vánoci a užívali si klid a pohodu se svými nejbližšími .





9 komentářů:

  1. Požehnané Vánoční svátky,Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a klidné vánoční svátky i k vám domů Dituško, pa pa Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Dituško, je nádherná. Určitě udělá radost, je to nádherný dárek! A Tobě i Tvé rodince přeji krásné a hlavně pohodové a plné radosti svátky!!! Moc si je užijte! ♥ J.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Dajuš, Martinko a Jolanko děkuji za krásná přáníčka a i já Vám přej také od srdce krásné a klidné svátky v kruhu těch pro Vás nejmilejších.. Jolanko protože vím že máš malé dětičky tak tobě ještě navíc rozzářená dětská očka a ti jejich krásnou dětskou radost..♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné vánoce a v novém roce hodně zdraví, štěstí a lásky.

    OdpovědětVymazat
  6. Dito, jdu ti poprat krasne pohodove svatky vanocni a dalsi rok splnenych prani. Misa z kopcu

    OdpovědětVymazat
  7. KRÁSNÉ, POKLIDNÉ A RADOSTNÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ.
    DO ROKU 2012 SPLNĚNÁ PŘÁNÍ, SPLNITELNÁ PŘEDSEVZETÍ, DOBRÁ PŘÁTELSTVÍ, MILÁ SETKÁNÍ, LÁSKU, ŠTĚSTÍ A PEVNÉ ZDRAVÍ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Dituško.Chci ti popřát, krásné vánoční svátky,plné pohody a klidu.V dalším roce hodně spokojených zákazníků a hlavně přeji zdravíčko,protože to je v životě to nejdůležitější.Pavla s rodinou.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Marcelko , Míšo Bohdanko a Pavlí děkuji Vám moc za přání.. doufám že jste včerejší den prožili všichni krásně a přeji Vám nádherný zbytek Vánoc, klid na pohádky, radost z dárečků a hlavně zdravíčko a lásku kolem Vás.. Děkuji Vám všem ještě jednou za ta krásná přáníčka... Dita

    OdpovědětVymazat