Translate

sobota 8. října 2011

Z lásky

Tuhle andělku jsem ušila jako dárek  pro mou tetu  Boženu, je to setra mého tatínka a je jí 89 let. Mám jí moc ráda i když za ní moc často nejezdíme,  je to trochu z ruky a od té doby co Mára hraje hokej nemáme téměř žádný víkend volný . Celé léta  vím , že  teta Božena  jde  každý den i několikrát  do kostela a modlí se za zdraví mé , mé rodiny a mých dětí. Tahle skutečnost mi  přináší klid na duši.  Zítra jí vezu ukázat po delší době své děti jak vyrostly . Když tam u ní v létě byly moje neteře,  tak řekla , že ještě než umře,  chtěla by je vidět. Ale já doufám,  že jí zdravíčko bude sloužit i nadále , na svůj věk je to pořád neskutečně akční žena..  rychle to musím  někam zaťukat..



tahle fotka mi přišla zvláštní , vypadá jako ozářená od svíčky




12 komentářů:

  1. Andělka je nádherná, jako vše, co vytvoříte. Je vidět, že je vše děláno s láskou.... Přeji, ať udělá tetě hodně radosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Andělka mi učerovala je ůžasná, Daja.

    OdpovědětVymazat
  3. Andělka je krásná, teta bude mít určitě radost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná andělka, i polštářek, o který je opřená. Fotky mají atmosféru...
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ditu,
    nádherná andělka!!! ♥
    Jak tam hezky sedí s tím polštářkem..nádhera...
    Určitě udělala velikou radost!!
    Krásný zbytek neděle!!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Věru, Jani , Dajuš, Vlasti Ivanko a Jaruško moc Vám děkuji za krásné komentáře , andělku jsem tetě předala a moc se jí líbila, návštěva za tetou byla dnes pro celou naší rodinu moc příjemná, chtěla bych se dožít takového věku a být tak fit jak fyzicky tak psychicky jako ona.. hezký večer Vám všem přeje Dita

    OdpovědětVymazat
  7. Dituško, doufám, že jsi ťukala na pořádně tvrdé zdravé dřevo?! :-) Teta je opravdu akční, už jenom to, že dokáže několikrát denně vyjít z domu. Znám o třicet let mladší babičky, které nikam nejdou, páč je všeeeeechno bolí! :-) Dituško, ať máš stále klid na duši a tetě Božence ať slouží zdraví! No a zapomněla jsem na andělku. Už to beru jako samozřejmost, že všechny prostě mají své nádherné kouzlo. I tato je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásná, určitě se bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  9. Jolanko zaťukala neboj.. a taky znám babičky co nemůžou a nebo nechtějí i kdžy by mohly... ale o tom jsme si toho napsaly už hodně viď ... děkuji za pochvalu andělky a přeju tobě i dětem ať krásně trávíte podzim i když je tak ošlivě a zima..

    Marcelko tobě také děkuji snad už je lépe tobě a Jendu přešla horečka a je fit. Dita

    OdpovědětVymazat
  10. DITUŠKO, ANDĚLKA JE NÁDHERNÁ.
    VŠE SI KRÁSNĚ NAARANŽOVALA.
    JSI MOC ŠIKOVNÁ.
    MOC PĚKNÉ ŠITÍČKO.
    MĚJ SE HEZKY A ZASE NĚCO VYTVOŘ.
    UŽ SE TĚŠÍM.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  11. Andělka je nádherná, když jsem jí viděla u babičky, hned jsem si tě a tvoje tvoření vyhledala. Jsi moc šikovná. Ráda bych tě taky někdy viděla. Iva B.

    OdpovědětVymazat