Translate

sobota 29. října 2011

Terezčin Rexík a ještě jeden pesan...

Po strašně dlouhatánské době jsem ušila  dva ponožkové pejsky podle Mirky Hlubundy. Ten dofialova je mojí Terezky, celého si ho nakombinovala sama protestovala jsem jen proti modrému čumáčku , ale  nedala si svojí dětskou fantazii nijak obalamutit.  Je to speciální model i s vodítkem, protože doteď tahala po bytě velkého nafukovacího psa - skákadlo na nějaké šňůrce od lahvě na pití... a tak rexík když zlobí skončí přivázaný  na klice dveří. nechtěla mi ho půjčit na focení .. musela jsem ho nepozorovaně  ukrást a pak na kliku vrátit.... Říkala,  ať si vyfotím toho druhého pro tety holčičku..










s pomocnicí se taky bezva fotilo.. :-))


8 komentářů:

  1. Ahoj Ditunko, Terezka má náhodou origo pejsánka, vůbec se nedivím, že chtěla modrý čumáček, protože to vypadá super. Takového nikdo nemá a to mají děti rády. Pa pa M.

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko díky.. Dnes jsem po dlouhé době jela odpoledne na kafe s kamarádkou a Tery jak není zvyklá být bez mámy tak mě dlouze přemlouvala že ona i Rexík jedou taky na kafe.. nakoec byl neskutečný pláč a oba zůstali doma...i když mi to rvalo srdce nemohla jsem cuknout... příště by to bylo horší.. krásný večer pa Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný hafánek je z ponožky-je opravdu úžasný!Michaela

    OdpovědětVymazat
  4. Dituš, ponožkáček je překrásný a dcerka má vkus. Ani se nedivím, že ti ho nechtěla půjčit ani na chvilku. S takovým zvířátkem se nejde rozloučit ani na chvilku. Jsi šikovná.

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutečné!!! Moc krásní pejsci!

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Dito,
    tvůj pes je fantastický má takový poťouchlý kukuč.Co má asi za lubem?
    Přeji ti ještě mnoho vydařených zvířátek, které budou těšit tebe i ty kterými je obdaruješ.
    Děkuji za krásný komentář, velmi mě potěšil!
    Děkuji Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné potvůrky.....moc se Ti pejskové povedli...:-D

    OdpovědětVymazat