Translate

sobota 30. června 2012

Dianka







Venku je nesnesitelné vedro, protože naše Terinka od včera horečkuje, má děsný kašel a rýmu , nemůžeme ven a tak je nám naprd,  že bazén už je hezky teplý... Jen doufám,  že nemoc rychle ustoupí i když moc to na to nevypadá.. Dnes  můj příspěvek není o šití, protože  jsem fakt nic nevyprodukovala , ale nedávno jsem vyfotila naší Dianku a fotky se mi moc líbí.. od té doby co jsme přijeli z dovolené je naše Dianka jako vyměněná pořád by se mazlila, ten týden doma  bez nás jí asi dal zabrat, naši přátelé jí k nám sice několikrát za den chodili dělat společnost, původně si jí chtěli vzít domů ,ale ona tam byla úplně mimo a  nechtěla tam být. Dianka je můj mazlík.. moje tichá společnice , která jde všude se mnou ale neobtěžuje,, je vděčná za každou pozornost..  vložila jsem Vám i pro pobavení fotku Dianky co by chrániče na klávesnici od počítače.. nebo že by to byla stávka , abych už na něj nelezla a věnovala se jí .-))





hezké letní dny Vám všem  mé milé  ♥

středa 27. června 2012

Pro malého Kubíka

O polštářek mě požádala pro svého malého Kubíka před časem  šikulka Klárka, která sama úžasně šije a kreslí a na rozdíl ode mě,  je neskutečně rychlá, za co jí už dlouhou dobu obdivuji..

Minulý týden jsme byli na dovolené v Chorvatsku  na Istrii nedaleko Poreče  a bylo to bezva a tak jsem už  téměř 14 dní ke stroji nesedla, nejprve to bylo chystání se,  pak týden u moře a pak zase vybalování a taky jsem nějak zlenivěla.. zjistila jsem , že asi potřebuji změnu a od šití si malinko dáchnout... ale dneska jsem došila pošltářek pro Kubíka,  zbývala mi jen zadní strana a pak ještě jeden polštář ala GG,  ale ten typ už znáte a  nechám si ho na vyfocení jindy..







Mějte krásné dny a moc Vám děkuji za to že sem chodíte, počítadlo zobrazení mého blogu  už překonalo 100 000 zobrazení..  když jsme blog zakládala nevěděla jsem jestli to vůbec má smysl ♥

středa 13. června 2012

Holky andělský



Poslední dny nemám čas na nic.   Několik dní jsem strávila tím, že jsem vybírala dovolenou v Chorvatsku, když už jsem něco vybrala  ,  nakonec byl hotel obsazený .. byl to děs , myslela jsem , že už se na to snad  vykašlu..  Ještě před tím jsem stačila ušít dvě andělky,  jedna je pro dvě holčičky dvojčátka,  co se budou loučit se svou paní učitelkou na konci roku.  A ta druhá hnědovláska  pro jednu paní co jí docela dost potřebuje, ( kéž by to tak fungovalo ) , aby se její život dal zase do kupy.










sobota 9. června 2012

Mé oblíbené polštáře

 Jeden z  polštářků ala GG  ten do modra je pro milou Simču a druhý ten červený je můj ..  Já už ten do modra mám z dřívějška a je to v současné domě můj nejoblíbenější polštář ala GG.  U nás od rána prší a počasí nic moc , přesto za chvíli s malou vyrážíme do divadýlka na Hurvínka, takže jen rychle vložím fotky a přeju Vám krásný i když upršený víkend.










pondělí 4. června 2012

Přehoz je dokončený

A dokonce už od pátku  i u svého  nového majitele Marti alias Beryho.. vyfotila jsem Vám u Terezky v pokojíku i oba dva  přehozy vedle sebe i ten Márův původní ..u nás prší a tak jsme doma zavřené po dlouhé době , jen tak lenošíme a nic moc neděláme.. i když práce by bylo..ovšem není zajíc neuteče ... krásný celý nový týden přeji všem co sem za mnou chodíte..